Bel ons op:
0223 611 000

Vermogen voor jouw
toekomst

Vermogen voor de verbouwing voor je woning, de studieperiode van de kinderen, de trouwerij, die cruise met de hele familie. Of voor serieuze zaken zoals een dag minder werken, eerder stoppen en genieten van een goede oudedag.
Wat is daar allemaal voor nodig? Wat komt erbij kijken? Gebruik makend van gerenommeerde beleggingshuizen helpen we je daarbij.

icon
1997 - 2022

Samen jouw doelen bereiken

Het Noordstad Groep vermogen team staat voor je klaar om aan de slag te gaan. Stap voor stap. Van maand tot maand en van jaar tot jaar.
Je leert denken in termijnen van tenminste 10 jaren of langer. Diverse doelen met diverse looptijden breng je samen in een plan van aanpak, waarin je leert te volharden, geduld te hebben, want gretigheid leidt tot geen geld en geduld leidt tot goud geld.

Contact opnemen

Maak kennis met het vermogen team

Gerard en Daphne staan voor je klaar om samen na te denken over je toekomst en je dromen werkelijkheid te maken.

Daphne Sirach

Vanaf mijn 19e werk ik bij Noordstad en nog altijd met veel plezier.
Al jaren ben ik de vaste ondersteuner voor Gerard en regel ik de zaken achter de schermen.
Ik werk graag met cijfers, berekeningen en zaken uitpluizen. Daarnaast sta ik graag in contact met mensen. En dat is precies wat mij zo aanspreekt bij Noordstad, de persoonlijke aandacht voor de klanten.

Gerard Wassenaar

Er is niet mooiers dan ergens helemaal in opgaan. Wanneer ik bijvoorbeeld een paar uur op het water heb doorgebracht, voel ik me herboren. Eén met de wind en het water.
Maar ook het spotten van een vogel, het lezen van een goed boek of het bewonderen van de natuur om ons heen zijn van die mooie momenten. 

Met aandacht maak je alles mooier, en geef jij de aandacht aan je geld die het verdient? Probeer uit of ik de persoon ben om je hierin te adviseren. Het gaat om een juiste aanpak. 

Zo helpen we jou verder

Wij zijn er voor iedereen die zijn eigen toekomst, die van zijn kinderen en zijn naastbestaanden serieus neemt en die bereid is daar wat voor over te hebben. Het gaat niet vanzelf.
Een afspraak maak je via een mail of nog beter even bellen en laten weten wat je wilt.
Wij plannen dan een afspraak in wanneer wij denken dat het aansluiting heeft bij onze dienst. Daar zijn we zorgvuldig in want de kosten van dat eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Jouw doelen behalen

Samen brengen we jouw doelen in kaart en wat ervoor nodig is om deze te behalen. Elke levensfase kent nieuwe met diverse looptijden die we bundelen in één plan van aanpak.
Tijdens ons jaarlijks gesprek bekijken we de resultaten en sturen we waar nodig de strategie bij . 

Contact opnemen

Een toekomst met Noordstad

Onze beleggingsfilosofie is gebaseerd op de 10 principes van Sir John Templeton. Hij is helaas overleden. Toen hij met pensioen ging liet hij de zaak achter met 10 principes en gaf daarbij aan wanneer je die zou volgen je op termijn succesvol bent met beleggen. Na zijn pensioen heeft hij gebruik makend van z'n eigen principes veel voor goede doelen gedaan en die waren in staat dankzij hem veel meer te doen.

01

“Zoek wereldwijd”

Om te voorkomen dat op het verkeerde moment alles op één paard wordt gezet, zou elke belegger zijn investeringen moeten spreiden. Wie over de hele wereld zoekt, zal meer en betere ‘koopjes’ aantreffen dan degene die zich tot slechts één land beperkt. Spreiding leidt tot een lager risico.

02

“Beleg met het oog op reëel rendement”

De ware doelstelling voor elke langetermijnbelegger is een maximaal totaal beleggingsrendement gecorrigeerd voor belastingen.

03

“Alles is in beweging”

Bear markets zijn altijd tijdelijk. Bull markets ook. Aandelenkoersen stijgen doorgaans één tot twaalf maanden vóór het dieptepunt van de conjunctuurcyclus en vice versa. Als een bepaalde bedrijfstak of type aandeel in trek raakt bij beleggers, zal die populariteit altijd van tijdelijke aard blijken te zijn. En wanneer de populariteit is weggeëbd, kan het jaren duren voordat die terugkomt.

04

“Doe nooit met de massa mee”

Indien u dezelfde aandelen koopt als anderen, behaalt u dezelfde resultaten als anderen. Buitengewone prestaties zijn alleen mogelijk door anders te beleggen dan de massa. Kopen wanneer anderen verkopen en verkopen wanneer anderen kopen, vereist veel zelfbeheersing en levert de grootste beloning op.

05

“Koop in tijden van pessimisme”

Stijgende markten worden geboren uit pessimisme, gedijen op scepsis, worden volwassen door optimisme en gaan ten onder aan euforie. De tijd waarin het pessimisme zijn hoogtepunt bereikt, is de beste tijd om te kopen en de tijd waarin het optimisme zijn hoogtepunt bereikt, is de beste tijd om te verkopen.

06

“Sta open voor verandering”

Houd niet permanent vast aan één bepaalde vermogensklasse of selectiemethode. Probeer flexibel, onbevooroordeeld en sceptisch te blijven. Topresultaten op lange termijn worden alleen behaald door over te schakelen van populaire naar impopulaire aandelen en door uw selectiemethoden te wijzigen.

07

“Zoek laag gewaardeerde aandelen en koopjes”

Te veel beleggers concentreren zich op verwachtingen en trends. Daarom is er meer winst te behalen door de aandacht te richten op waarde. Op de aandelenmarkt kunnen alleen ‘koopjes’ worden verkregen door te beleggen in hetgeen de meeste beleggers verkopen.

08

“Vermijd wat in trek is”

Wanneer een bepaalde methode voor het selecteren van aandelen populair wordt, schakel dan over op impopulaire methoden. Als teveel beleggers dezelfde methodiek hanteren kan iedere selectiemethode formule voor markttiming mislukken.

09

“Niemand kan alles weten”

Een belegger die over alle antwoorden denkt te beschikken, heeft zelfs de vragen niet begrepen.

10

“Leer van uw fouten”

De woorden ‘deze keer is het anders’ behoren tot de vijf meest kostbare uit de geschiedenis van de financiële markten.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs.