Bel ons op:
0223 611 000

Persoonlijk advies bij
jouw hypotheek in Den Helder

Een huis kopen doe je niet vaak. Er komt een hoop op je af en het is belangrijk om de juiste stappen te zetten. Het Noordstad hypotheken team adviseert je en gaat voor je aan de slag voor een succesvolle aanvraag.

Noordstad Hypotheken team
icon
1997 - 2022

Samen aan de slag voor de beste hypotheek

Wij bieden je een onafhankelijk advies bij kiezen van de juiste hypotheek. Of dit nu gaat om jouw eerste hypotheek, je verhuisplannen hebt of je bestaande hypotheek wilt aanpassen; wij denken mee met jouw woonplannen en kijken verder dan alleen de financiering. 

Contact opnemen

Maak kennis met het hypotheken team

Patricia, Laura en Nicolien staan voor je klaar om het proces van A tot Z voor u te begeleiden.
Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en wij zien je graag op kantoor verschijnen!

Patricia Matroos

Mijn naam is Patricia, 52 jaar jong geboren in Heiloo, getrouwd en woonachtig in Den Helder.
Twee prachtige kinderen waarvan er al 1 uitgevlogen is.
Sinds 2004 werkzaam bij Noordstad hypotheken.
In mijn vrije tijd geniet ik van de kleine en grote dingen van het leven, varen met de boot, terrasje met mijn dochter en stuk wandelen op de dijk met mijn man dit zijn maar een paar dingen die ik graag onderneem.
Als vakantie is wintersport 1 van mijn favorieten, met vrienden overdag sportief bezig zijn en in de avond met Gluhwein en een goed diner afsluiten.
Elk hypotheekdossier voelt als een nieuwe gelegenheid om te leren en te zoeken naar passende oplossingen die aansluiten bij de wensen en behoeften van de relatie op dat moment.
Graag ontvang ik u binnenkort bij mij aan de tafel.

Laura Rook

Mijn naam is Laura, 48 jaar oud en woonachtig in Den Helder. Trotse moeder van 2 dochters en sinds 1998 werkzaam in de financiële dienstverlening op het gebied van hypotheken.
Naast mijn werk heb ik natuurlijk ook nog vrije tijd die ik graag invul met leuke activiteiten, denk hierbij aan gezellig met vrienden een hapje en een drankje doen, bioscoop, terrasje, winkelen maar een avond op de bank met een wijntje en een joggingbroek een Netflix serie bingewatchen behoort ook tot mijn favorieten.
Elk hypotheekdossier groot of klein voelt elke keer als een nieuwe uitdaging om de wensen van de relaties zo veel mogelijk binnen de kaders van mogelijkheden uit te voeren.
Ik verwelkom u graag bij ons op kantoor in de spreekkamer waar we onder het genot van een kopje koffie uw situatie samen in kaart kunnen brengen.

Nicolien van der Walle

Hier ben ik! Dat is het motto van mijn leven. Aanwezig, druk en denk nooit in problemen maar alleen in oplossingen.

Ik ben sinds 1998 werkzaam in de financiële sector. In 2007 ben ik aangenomen bij Noordstad Hypotheken als commercieel administratief medewerkster.
In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Noordstad Makelaardij, om een ander facet van de markt te ontdekken.
Naar aanleiding van de verhuizing naar Julianaplein 122 te Den Helder heb het aanbod gehad om op beide afdelingen werkzaam te mogen zijn. Nu heb ik een goede combinatie gevonden om de 2 werelden, hypotheken en makelaardij, te combineren.

Zo helpen we jou verder

Alles begint met een gesprek bij ons op kantoor.
Dit oriëntatiegesprek gesprek is geheel vrijblijvend, hier zitten dus geen kosten aan verbonden. Tijdens dit gesprek kunnen we kennis maken en zullen wij luisteren naar jouw wensen.
Hierna kijken we naar jouw financiële positie en wat er mogelijk is. 

Betrouwbaar, onafhankelijk advies

Doordat we met meerdere hypotheekverstrekkers werken kunnen we jou een zeer uitgebreid aanbod bieden.
Samen kijken we welke hypotheekverstrekker er bij jou past.

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, de koffie staat klaar!

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.